maanantai 25. kesäkuuta 2012

Kesä!

Blogihiljaisuuteni ei johdu siitä, etteikö olisi sanomista, etteikö olisi tapahtumia ja Elämää. Kyllä, kaikkea on, runsain mitoin. Kevät on ollut aikaa, kun olen aktiivisesti suuntautunut muuhun kuin kirjoittamiseen: työhön ja toisiin ihmisiin, mutta ennen kaikkea itseeni. Kaiken sanoittaminen ei ole nyt tuntunut ihan omimmalta tavalta luoda ja elää elämää.

Ihanaa, että tuli kesä ja että koivujen siitepölystä selvittiin sittenkin! Tässä vaiheessa mieli on rauhoittumassa ulkopuolisesta hälinästä. Juhannus vietettiin tasan omalla tontilla, mihinkäs sitä kesäparatiisista haluaisi lähteä. Pientä matkaa on näköpiirissä, niitä sopivasti odotellen. 

Ainoastaan sitä nyt aprikoin, että öljyänkö tänään saunan terassin lattian, siivoan yhden komeron, lähdenkö kävelylenkille vai luenko taas jotakin hyvää kirjaa. Muutamia kuvia voisi tilata myös Ifolorilta. Voi olla, että teen kaikki nuo tai sitten en yhtään mitään näistä, vaan löydän muuta pientä touhua tai hiljaisuutta. 

Se on ainakin varma, että nyt on ihanan vakkariaamiaiseni aika: luonnonjogurttia, marjoja, siemeniä, kookoshiutaleita, mantelilastuja sekä keltainen teemamukillinen kahvia kera kookosöljyn.

Lämmintä, vehreää ja valoisaa kesäaikaa satunnaiselle lukijalle!    


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti